Миротворці зайдуть на Донбас під виглядом "троянського коня" Путіна


Є сумніви, що на території Донбасу будуть білоруські миротворці. Це буде "троянський кінь" Путіна, - під білоруськими миротворцями зайдуть російські окупанти.
Таку думку висловив народний депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук в ефірі одного із телеканалів.
"По мінським угодам, останнім часом, що Білорусь вже хоче миротворців запускати, я скажу, такі речі можна лише вітати, якби не одне "але". Після того, як ФСБ викрало українського політв'язня Гриба з території Білорусі, після навчань білорусько-російських, які загрожували Україні, а найголовніше, після голосування в ООН, вірніше "не голосування" за резолюцію по Криму, у мене є величезний сумнів, що там будуть білоруські миротворці. А більше того, це буде "троянський кінь" Путіна, назвуться білоруськими миротворцями, зайдуть російські окупанти, не даремно повідомляв Турчинов, що там уже і техніку перефарбовують під миротворців. Ми отримаємо "троянського коня", - говорить Мосійчук.
Нардеп переконаний, що варто запропонувати президенту вийти "на учасників так званого "мінська". "Ці перемовини мають бути припинені", - додає Мосійчук. "Білорусь себе позиціонувала не як нейтральна держава, а як сателіт країни агресора РФ".
Сурков на зустрчі із Куртом Волкером 13 листопада заявив, що Москва погодиться лише на 3 з 29 запропонованих американцями положень щодо миротворців на Донбасі.

Related

Події в Україні 3946567305133497916

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item