У мережі бурхливо відреагували на позицію Зеленського щодо заборони "Сватів"


У мережі активно обговорюється заява шоу-мена Володимира Зеленського стосовно заборони серіалу "Свати".
У дискусію вступили публічні персони та пересічні громадяни. Деякі користувачі стали на бік гумориста, а дехто не поділяє його думку.
"Не буває хорошої цензури - вона зло, але без неї не можна. Цензура - це завжди обмеження чиїхось смаків і уподобань. Але одна справа забороняти дитячу порнографію, а інша справа вважати порнографією картину "Леда і лебідь" або прикривати геніталії у Лаокоона", - коментує письменник Ян Валетов.
"Зеленський і компанія - це лютий треш. Але українці його люблять. Рейтинги у його шоу завжди були фантастичні. Я пам'ятаю, нещодавно зайшов на сайт ТБ-панель (це офіційний вимірювач рейтингів), а там Свати перших п'ять місць займають", - запевняє письменник Олег Шинкаренко.
"Держава має і право і обов'язок уберегти своїх громадян від перегляду гівнопоробок гівномитців накшталт Зеленського ... може запафосно, але ж правда а от подивитись як його аж підкидує - чому б і ні", - коментує Ярослав Павлишинец.
Своєю думкою стосовно висловлювань шоумена поділилась депутат Держдуми РФ Наталя Поклонська.
"Фільм "Свати", дійсно, є дуже добрим і веселим, яких сьогодні вкрай мало - практично немає. Зізнаюся, що це наш улюблений з дочкою сімейний серіал. Рішення спецслужб України, про яке говорить В. Зеленський, на перший погляд, є абсурдним, але насправді добре показує те, з чим бореться "служба безпеки України". Їх головна мета сьогодні - знищити непорушний зв'язок між народами Росії і України, знищити мову, знищити традиції, знищити справжню, добру і красиву Україну. Але це неможливо! У нас одна віра, історія, культура, що так дратує і змушує панікувати іноземних ляльководів, які захопили Україну. Тих, хто "спонсорує" правлячих українських олігархів і чиновників, а також режисерів абсолютно інших фільмів, навіть за межами України, але з однією метою - показати нас, нашу історію і культуру іншими", - пише Поклонська.
"Тут у фб покотилася чергова хвиля стосовно Зеленського. Але з огляду на те, хто цю хвилю здіймає, виглядає так, що Зеленський - то лише привід підмочити репутацію "1+1". І тільки тому, що цей телеканал буде мати визначальний вплив на перемогу чи поразку Порошенка у наступних президентських виборах.
Додам. Мені не подобається те, що робить Зеленський. Передусім через засилля російської мови і часом сумнівні політичні акценти. Разом з тим, новинний, аналітичний і пропагандистський контент на "1+1" робить неоціненний внесок у формування і підтримку патріотичних настроїв в Україні", - запевнив політолог Михайло Басараб.
"Так 90% людей точно так само не має громадянської позиції. Так більшість взагалі не знає, що таке громадянська позиція. Точно також як 90% публічних людей просто заробляють гроші", - пише економічний експерт Сергій Фурса.
Шоу-мен Володимир Зеленський звернувся до шанувальників на сторінці в Facebook, він висловився про заборону серіалу "Свати".
Служба безпеки України на три роки заборонила в'їзд в нашу країну російському акторові Федору Добронравову в зв'язку з тим, що він відвідував Крим.
"По-перше, якщо він (Федір Добронравов) порушив закон, то яким би він не був, він зобов'язаний сюди не їздити. Якщо звичайно, він його порушив. Але зв'язок між товаришем Добронравовим і тисячами людей, які працюють над цим проектом останні 15 років, відсутня. Цей серіал люблять і дивляться мільйони. Цей серіал знятий за наші гроші, створений нашими людьми ", - каже Зеленський.

Related

Суспільство 6898683314010572597

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item