Спостерігач ОБСЄ віддав честь терористові "ЛНР" біля тіл українських бійців - відео

ОБСЄ в особистих взаєминах між спостерігачами і терористами не бачать нічого поганого
В Україні розгорівся скандал через російського спостерігача ОБСЄ, який віддав честь терористові прокремлівської терористичної організації "ЛНР".
Як повідомив у себе в Twitter журналіст німецького видання Bild Джуліан Рьопке, інцидент, який потрапив на відео, стався під час передачі тіл українських військових.
"Можливо СММ ОБСЄ пояснить, чому їх "цивільний спостерігач" віддає честь військовому злочинцеві? ", - прокоментував він опубліковані кадри.


У свою чергу в ОБСЄ свого співробітника традиційно виправдовують, заявляючи, що в його поведінці немає нічого поганого, і вона нібито не здатна якось дискредитувати організацію.
"Шкода, що вся увага була прикута до цього механічному жесту. Це мимовільний жест, властивий багатьом, хто раніше служив у збройних силах; він ні в якому разі не свідчить про схвалення або навіть прихильності до будь-якої позиції або точки зору. І, звичайно ж, він не повинен відволікати увагу від тієї важливої роботи, яку виконують спостерігач і його колеги", - заявили в організації.
Раніше повідомлялося, що журналісти викрили в рядах спостерігачів ОБСЄ російського шпигуна.

Related

Події в Україні 6110851782834588846

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item