Залишили без "кормової бази" - Гримчак пояснив причину конфлікту в Луганську


Заступник міністра у справах АТО Юрій Гримчак вважає, що причиною розбірок в окупованому Луганську стало зменшення "кормової бази".
Про це він заявив в ефірі ток-шоу "Право на владу" на каналі "1+1".
"Шахти зупинилися майже всі, видобуток вугілля падає. Заводи вивезли або порізали. Грошей від Росії отримують усе менше. А запроси залишаються. Тому на полі, де усі вони годувалися, треба когось з'їсти. А кого з'їдять – Плотницького чи Корнета – немає різниці", - вважає Гримчак.
При цьому заступник міністра впевнений, що конфлікт між Ігорем Плотницьким та Ігорем Корнетом не позначиться ані на ситуації на лінії розмежування, ані на майбутньому Донецької та Луганської областей.
"Усі події відбувалися на такому "п'ятачку" - хто бував у Луганську, той знає – біля облдержадміністрації. Місто жило своїм життям, ніяких перестрілок там не було. Я вважаю, незалежно від того, що там відбувається, це ніяким чином не позначиться ані на ситуації на лінії розмежування, ані на майбутньому, яке може бути найближчим часом", - зазначив він.
Раніше з'явилсь інформація, що один з головних організаторів збройного перевороту в ЛНР і "права рука" "екс-міністра МВС" ЛНР Ігоря Корнета Сергій Мамлєєв був убитий вчора біля свого будинку.

Related

Події в Україні 6338495529677027659

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item