У Новоград-Волинському активісти заблокували трубу: вимагають припинити контрабанду Медведчука

У русі заявляють, що держава не контролює свій трубопровід: їм користується Медведчук
Увечері 23 листопада активісти руху визволення заблокували трубопровід в Новоград-Волинському (Житомирська область) з вимогою припинити поставки контрабанди палива з Росії, на яких без сплат зборів заробляють структури Віктора Медведчука.
Йдеться про ділянку труби терміналу, власником якого є оператор нафтопродуктів компанія ПрикарпатЗахідтранс.
Рух опублікував фото і відео з місця подій. Разом з активістами на акції присутні представники спецпідрозділу фіскальної служби Фантом.

Також організатори акції протесту через контрабанду нафтопродуктів з РФ заявили, що мають намір перевіряти "кожен бензовоз" поки їх вимоги не виконають Фіскальна служба і Національне антикорупційне бюро.
"Всупереч заявам СБУ про повернення труби у власність України, вона опинилася під контролем компаній, пов'язаних з Віктором Медведчуком", - заявляють активісти.
Крім того, згідно з розслідування журналістів програми  Наші гроші, паливо за завищеними цінами реалізується Збройним Силам України.
Активісти вимагали припинити контрабанду палива, почати розслідування відносно організаторів схеми і повернути трубу в українську власність.
"До виконання цих вимог кожен бензовоз буде перевірятися, машини без підтвердження сплачених до бюджету України зборів - блокуватися", - пообіцяли в русі.

Related

Гаряча новина 4307512917009751793

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item