Вони мене спровокували. Тернопільський депутат пояснив, чому побив поліцейських, в тому числі і жінку

Башта вважає, що поліцейські його спровокували
Депутат Тернопільської обласної ради ВО Свобода Олександр Башта пояснив свою агресію щодо поліцейських станом афекту та звинуватив їх у "провокації".
"Під час бійки я був у стані афекту. Я приношу вибачення дівчині-поліцейському, але поліцейські зробили так, щоб я повів себе саме так", - заявив чиновник.
Напередодні свободівець побив двох поліцейських, серед яких була і дівчина. Випадок викликав суспільний резонанс. Ті, хто переглянув відео з нагрудних камер правоохоронців, активно обговорювали випадок нападу депутата на поліцейських. Користувачі вважали, що поліцейські мали застосувати силу щодо агресивного депутата, який перший їх вдарив.
Обласне керівництво Національної поліції пояснило, що законодавство забороняє правоохоронцям застосовувати силу до осіб з обмеженими можливостями (Башта пересувається на інвалідному візку). А вже коли він перейшов до більш активних дій, це дозволило їм відповісти. Слід зазначити поліція проігнорувала перший удар, коли Башта ударив чоловіка-поліцейського дверима.

Related

Гаряча новина 5992893488947209518

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item