Четверо осіб шпигували в АТО на користь Росії


У ГПУ затвердили та направили до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох людей за державну зраду.
Про це повідомили у прес-службі ГПУ.
"ГПУ затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні, яке розслідувалося СБУ, щодо організованої групи в складі 4 осіб, у тому числі громадянина Республіки Молдова, які здійснювали свою протиправну діяльність за пособництва громадянина Російської Федерації, на території Одеської області та в зоні проведення АТО, спрямовану на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності, недоторканності, обороноздатності та державній безпеці України", - повідомляють.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські винищувачі F-15 прилетять в Україну
Затриманих осіб звинувачують у шпигунстві – вони збирали і передавали інформацію, яка стосується державної таємниці. Вони також допомагали іноземцям проводити підривну діяльність проти України.
Проти громадянина РФ проводять спеціальне досудове розслідування. Вирішується питання притягнення його до кримінальної відповідальності.
Зараз їх тримають під вартою, а на майно наклали арешт.
Керівник департаменту спецрозслідувань Сергій Горбатюк прокоментував інформацію про повернення "Межигір'я" у державну власність. Наразі лише територія "Межигір'я" належить державі, а розташовані на ній будівлі досі є власністю компанії "Танталіт".

Related

Події в Україні 6110842810191588823

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item