Поставки американської зброї в Україну не призведуть до ескалації конфлікту на Донбасі - Волкер

Волкер вважає, що США та Україна мають продовжувати співпрацю у військовій сфері
Спеціальний представник США з питань України Курт Волкер не думає, що поставки американського озброєння в Україну приведуть до ескалації конфлікту на Донбасі.
Він зазначив, що українська армія захищає "свої території і населення від агресора" й тому співпраця США та України у військовій сфері має тривати, передає Інтерфакс-Україна.
"США здійснюють взаємодію з питань оборони та співпрацюють з продажу зброї із десятками країн по всьому світу. І я не бачу ніяких причин, чому Україна повинна бути особливим випадком, і чому ми не повинні вести себе з ними аналогічно, особливо з огляду на те, що вони активно намагаються захищати свою територію ", - заявив Волкер.
Раніше Волкер назвав зустріч із помічником президента Росії Владиславом Сурковим, на якій обговорювалося питання введення миротворчого контингенту ООН, "кроком назад".
Нагадаємо, що спецпредставник США по Україні Курт Волкер і радник президента Росії Владислав Сурков під час зустрічі в Белграді 13 листопада обговорили пропозиції США до російського проекту резолюції про розміщення миротворчої місії ООН на Донбасі.

Related

Політика 8560059015863827191

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item