"Артисти теж люди" - Данилко висловився про гастролі в Росії


Український співак і шоумен Андрій Данилко відмовився від масштабних концертів в Росії. Але їздить на приватні вечірки та корпоративи в містах східного сусіда.
Про це він розповів в інтерв'ю "Обозревателю".
"У нас з 2013 року немає афішних концертів ніде. Тільки приватного типу закриті вечірки, які не мають відношення до всіх цих політичних речей", - каже Андрій Данилко.
На його думку, артисти у такий спосіб намагаються виживати.
"Співаки теж люди. Кожен шукає роботу. Останній раз, коли був в Росії, проїжджав готель - в ньому половина наших людей. Артисти, які виступають тільки в Україні - вони б із задоволенням виступали десь іще, але їх не кличуть. Вони і тут не особливо комусь потрібні, знаю парочку таких" - додав Данилко.
Автор: telegraf.com.ua
Андрій Данилко (праворуч) та Інна Білоконь у сценічному образі Вєрки Сердючки та її мами
Андрій Данилко (праворуч) та Інна Білоконь у сценічному образі Вєрки Сердючки та її мами
Співак вважає, що питання гастролей у Росії - дуже тонке. Але артисти вимушені це робити.
"Їм потрібно годувати колективи, забезпечувати студії, вихід матеріалів. У когось виходить, хтось знаходить свою аудиторію. У когось є запрошення за кордон. Але чому ці претензії пред'являють тільки артистам? Забороніть тоді всім громадянам України. Чому наші жінки там працюють? Чому поїзди ходять на Москву?", - ставить риторичні питання Андрій Данилко.
На його думку, зараз складно розібратися, як вчинити правильно.
Українська скандальна співачка Світлана Лобода під час гастролей по РФ заявила, що не бачить різниці між Україною та Росією. "Мы все славяне и все одной крови", – сказала вона в інтерв'ю газеті "Комсомольская правда". У листопаді Лобода продовжить виступати в РФ та візьме участь у концерті "Золотой граммофон" – у Кремлівському палаці.
"Лобода – це колективний ідіот. У неї є менеджер, продюсер, стиліст. І ніхто їй не сказав: "Свєта, зупинись". Це зрозуміло, бо основну касу вона робить у Росії. Але приємно, що тепер у неї будуть проблеми з гастролями в Україні", - сказав медіа-експерт Олексій Ковжун у коментарі журналу "Країна".

Related

Суспільство 656932923921832082

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item