У Луганську воюють російські спецслужби — Клімкін


Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Київ уважно стежить за подіями в Луганську. За його словами, зараз там відбуваються "розборки між російськими спецслужбами".
Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".
"Ми уважно дивимося, що відбувається на окупованих територіях. Оскільки ви сказали про розборки, але це не лише внутрішні розборки там між цими бандами - також і між відповідними російськими спецслужбами. Це дуже чітко доводить, що саме Росія там всім рулить", - підкреслив міністр.
Він також зазначив, що Київ розуміє можливість провокацій, свідомих обстрілів і загрозу цивільному населенню. Ці питання були обговорені вчора на військовому кабінеті.
"У нас відбулася дуже серйозна дискусія про можливі варіанти дій, зокрема, взаємодії з міжнародними партнерами. Я вчора говорив із партнерами з ОБСЄ, і з ЄС", - сказав Клімкін.
До Луганська було введено підрозділ російської приватної військової компанії. Також вчора через прикордонний пункт пропуску "Довжанський" з території РФ увійшла колона з кількох десятків Уралів з особовим складом ЗС РФ, 20 БТРів.

Related

Події в Україні 6425321698032111255

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item