Співробітник російської "фабрики тролів" розповів про свою роботу

На "фабриці" відпрацьовували Україну і США

За словами Беспалова, його змушували штампувати дезінформацію.

Один зі співробітників російського Агентства інтернет-досліджень або так званої "фабрики тролів" Віталій Беспалов в інтерв'ю NBC News розповів, як його та інших працівників змушували штампувати дезінформацію, передає Inopressa.

"В інтерв'ю Віталій Беспалов описав, як його й інших співробітників змушували штампувати дезінформацію за допомогою самопідтверджуваної мережі. В рамках процесу, викладеного Беспаловим, деякі співробітники писали пости в блогах, на які посилалися інші співробітники в написаних ними статтях. Решта працівників публікували коментарі і поширювали створений контент щодо соціальних мереж", - пише видання.

Як зазначається, Беспалов відповідав за конфлікт в Україні.

"Робота Беспалова полягала у формуванні проросійського наративу щодо конфлікту в Україні, а інші, за його словами, були зосереджені на Америці", - йдеться в статті.

При цьому Беспалов визнав, що доводилося займатися обманом.

"Усі ми виконували одну і ту ж роботу, сповнену брехні", - додав він.

Нагадаємо, в Росії "фабрика тролів", яка вела інформаційну кампанію Дональда Трампа і Хіларі Клінтон під час президентських виборів в США, за лічені дні після перемоги Трампа переключилася на організацію мітингів проти нього.

Related

Події у світі 1086753826524191051

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item