Поліція виявила підпільний цех з обробки бурштину в Рівненській області

Поліція накрила нелегальний цех

Нелегальний бізнес організував громадянин Туреччини.

 
У Рівненській області співробітники поліції викрили нелегальний цех з виготовлення виробів із бурштину. Про це повідомили в четвер, 16 листопада, у прес-службі Нацполіції.
 
"Виявлено 5 верстатів. Вилучено близько 260 виробів із бурштину, які на той час були виготовлені. Також вилучено 180 кг бурштину-сирцю", - розповів заступник начальника управління Нацполіції області Сергій Волков.
 
За його словами, нелегальне виробництво було організовано громадянином Туреччини, який найняв на роботу п'ятьох місцевих мешканок.







Крім того, оперативники з'ясовують, кому підприємливий турок збував свій товар.
 
"Громадянин Туреччини поводиться борзо, мовляв, економіку тут піднімає, платить податки, а тут прийшли, вилучили у нього все і перешкодили його діяльності", - розповів Волков.
 
Також він додав, що, хоча власник цеху і був зареєстрований, як підприємець, але документи на обробку каменю, представлені поліцейським, не мають мокрих печаток.
 
Слідчі прийшли до попередніх висновків, що дії іноземця можна кваліфікувати як придбання майна злочинним шляхом, за що йому загрожує до трьох років в'язниці.
 
Вартість вилученого визначатимуть експерти.
 
Нагадаємо, прикордонники Львівського загону Державної прикордонної служби України виявили та вилучили в українця близько 20 кілограмів необробленого бурштину на кордоні з Польщею, в пункті пропуску Угринів.

Related

Гаряча новина 2430233414690406293

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item