У Києві затримали банду, яка пересилала наркотики в кіндер-сюрпризах


Угрупування складалося з трьох чоловіків.

У Києві викрили організатора і учасників злочинної групи, які налагодили збут наркотиків через поштові відділення в цукерках кіндер-сюрприз. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури в понеділок, 20 листопада.
Згідно з повідомленням, організатор наркобізнесу був затриманий 18 листопада безпосередньо після отримання в київському поштовому відділенні чергової посилки з наркотиками в цукерках. Під час першого огляду в нього було виявлено майже 40 пакетиків з канабісом і амфетаміном.
Наступного дня правоохоронці затримали двох його спільників, а також зловмисника, який збував наркотичні і психотропні речовини наркозалежним особам.
Як з'ясували слідчі, раніше судимий також за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотичних речовин, житель Київської області організував схему поширення канабісу і амфетаміну. Зокрема, він домовився про пересилання в столицю через поштові відділення наркотичних і психотропних речовин з двома жителями іншої області. Один з них на власних земельних ділянках вирощував коноплю, приховуючи між іншими рослинами.
"Зловмисник орендував квартиру, де його близькі родичі займалися розфасовкою наркотиків, і підібрав кількох дилерів, які безпосередньо займалися збутом заборонених речовин. Під час проведення слідчих дій за місцем проживання фігурантів провадження було виявлено і вилучено значну кількість наркотичної речовини канабіс у скляних банках загальним обсягом 7,5 лі і близько 200 г амфетаміну", - додали в прокуратурі.





Окрім цього, правоохоронці задокументували факт незаконного пересилання із Запорізької області посилок з канабісом загальною масою понад 1,8 кг, а також подальшої пересилки наркотичної речовини у Вінницьку область.
Зараз відкрите кримінальне провадження, проводяться хімічні експертизи і вирішується питання про оголошення затриманим про підозру і обрання зазначеним особам запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
Раніше в Черкаській області силовики затримали наркоторговця за пропозицію хабара співробітнику Служби безпеки України.

Related

Суспільство 7061751919323609818

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item