Ситника підозрюють у розголошенні держаної таємниці


До голови Служби безпеки УкраїниВасиля Грицака звернулися з вимогою дати оцінку аудіозапису, на якому нібито голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник розголосив держтаємницю.
З таким проханням до генпрокурора Юрія Луценка, голови САП Назара Холодницького та Грицака звернувся нардеп Антон Геращенко.
За словами нардепа, озвучені в розмові матеріали є державною таємницею. Розголошення відповідної інформації тягне за собою кримінальну відповідальність.
"Якщо дійсно підтвердиться, що на цьому записі голос Артема Ситника, якщо дійсно підтвердиться, що цей запис не був розсекречений, то Артема Ситника можуть притягти до кримінальної відповідальності за трьома статтями кримінального кодексу - це розголошення даної державної таємниці особам, які не мають до неї доступу, розголошення матеріалів досудового слідства і перевищення службових повноважень", - заявив Геращенко.
Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник скаржиться, що всі події, які відбуваються навколо його відомства, - тиск з боку влади.

Related

Суспільство 6231423311278649064

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item