Екс-генпрокурор назвав винуватців української кризи


Банківську систему України розграбували керівники Нацбанку.
Крім того, існує дуже багато справ щодо розкрадання державних коштів з боку інших відомств, однак до сьогодні жодну з них так і не довели до пуття, заявив колишній генеральний прокурор Віталій Ярема.
За його словами, цей конфлікт між Національним антикорупційним бюро та Національним агентством із запобігання корупції є проявом впливу політичних процесів на правоохоронну діяльність.
"Це якраз відображення того, як політичні процеси впливають на правоохоронні органи. Коли було створено Антикорупційне бюро, і вони почали працювати, то у мене були дуже великі надії. Думав, що тепер є щука, яка буде стежити, щоб карась не каламутив воду. А потім виявилося, що всі резонансні справи чомусь виникають в певний момент. І нічого не доводиться до кінця", – розповів екс-чиновник.
На його переконання, керівник НАБУ Артем Ситника не є лояльним до Банкової, однак водночас Бюро не робить жодних кроків щодо розкрадань у банках та низки звинувачень, висунутих, зокрема колишнім головою Державної фінансової інспекції Миколою Гордієнком.
Скасування державного регулювання цін на продукти харчування в Україні стало одним із чинників зростання інфляції в умовах монополізованої економіки.

Related

Політика 5416391098793667310

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item