"Пропонували цукерки і хапали за руки" - двоє невідомих заманювали школярів до машини


До учнів 3-5 класів чіплялися 2 підозрюваних — чоловік і жінка.
Це сталося 21 листопада в Києві на вул. Ушинського, 32 біля районної школи №64, повідомляє dtp.kiev.ua на своїй сторінці в Facebook.
"Невідомі пропонували школярам цукерки і хапали їх за руки, намагаючись забрати з собою. Подібний випадок був кілька днів тому. Крім того, з початку навчального року подібні спроби викрадення дітей постійно відбуваються у різних районах столиці", - йдеться в повідомленні dtp.kiev.ua.
У коментарях під постом жителька Василькова Олена Пекарська написала, що 20 листопада BMW з першими буквами і цифрами в номерному знаку АА 33 їздило по місту, а його водій пропонував дітям кошеня і намагався затягнути їх у машину. Також казав, що є хорошим знайомим батьків і тому повинен довезти школяра додому.
"Такий випадок був нещодавно поблизу 3-ї школи. Дитина вже майже сіла у машину, але вчасно побачила свою матір. Автомобіль світло-коричневого кольору", - розповіла користувачка.
У Дніпрі із дитячого садка №269 "Івушка", який розташований на вул. Маршала Малиновського, 20-а, невідома жінка намагалася викрасти 5-річного хлопчика. Вона назвалася двоюрідною бабою дитини.

Related

Гаряча новина 6618743515087051575

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item