Чи знаєш ти, що повітря в будинку може бути небезпечнішим, ніж на вулиці


Ти турбуєшся про вихлопні гази, а насправді варто задуматися про пилових кліщів, віруси і бактерії, які зі стрімкою швидкістю розмножуються в тепличних домашніх умовах. Згідно вимірам, в деяких квартирах концентрація токсичних речовин вища вуличної в 2-2,5 рази

Компанія Panasonic презентувала новий стильний кліматичний комплекс F-VXK70, який немає аналогів на українському ринку. Якщо ти дбаєш про здоров'я своїх близьких, тобі не подобається пересушене батареями центрального опалення повітря, в твоїй родині є алергіки, то цей пристрій повністю задовольнить твої потреби.
Кожен день, перебуваючи вдома, ти вдихаєш майже 10 кубометрів повітря. І в твоїх силах зробити його чистим, свіжим, зволоженим і безпечним.
Panasonic F-VXK70 це комплексний пристрій, який включає в себе функції іонізатора, очищувача, зволожувача повітря. Стильний і лаконічний зовнішній вигляд, створений провідними дизайнерами з країни сонця, що сходить, ідеально впишеться в будь-який інтер'єр. А прихований LED-дисплей з підсвічуванням і сенсорні кнопки забезпечать швидке зручне управління приладом навіть у повній темряві. Дізнатися про те, що повітря в кімнаті забруднене тепер простіше ніж завжди: червоне підсвічування - повітря брудне, синє - чисте.
Особливості системи фільтрації кліматичного комплексу Panasonic F-VXK70
Серце будь-якого повітроочисного приладу - його система фільтрації. І японські конструктори знають, як здивувати найвибагливішого українського покупця. Професійні фільтри затримують 99% алергенів і можуть служити до 10 років, не потребуючи заміни.
• Великі частинки пилу і шерсті домашніх тварин видаляються за допомогою хвильового фільтра.
 • До 99% алергенів, бактерій і вірусів видаляються з повітря завдяки триступеневому НЕРА-фільтру з ензимної і кахетіновой ступенями. У пилових кліщів, цвілевих грибків і інших дрібних шкідників немає жодного шансу!
• Неприємні запахи, в тому числі запах сигаретного диму, зникають, проходячи через вугільний дезодоруючий фільтр.
А завдяки системі іонізації Nanoe більшість забруднень в повітрі і на поверхні предметів будуть зруйновані на молекулярному рівні. Частинки Nanoe складаються з чистої води і містять в 1000 разів більше вологи, ніж негативно заряджені іони. Вони проникають глибоко в тканину домашнього текстилю (штор, оббивки, килимів) і ефективно видаляють бруд, пил і мікроорганізми зсередини. При цьому повітря в кімнаті залишається зволоженим, а значить, що і твоя шкіра не втрачає вологу, ти і твоя сім'я дихаєте на повні груди чистим, вологим повітрям.



Panasonic F-VXK70 оснащений унікальною функцією ECONAVI, яка аналізує твій розпорядок дня і підлаштовується під нього. Вона автоматично налаштовує системи очищення для економії електроенергії і стежить за тим, щоб забруднення не розповсюджувалися будинком. А вбудовані коліщатка дозволять тобі легко і швидко пересунути прилад в будь-яке місце в оселі, що потребує очищення повітря.
Його можна використовувати в спальні і дитячій кімнаті, адже низький рівень шуму не потурбує навіть самий чутливий сон, а якість його помітно покращиться, і твій малюк буде спати набагато спокійніше. Очищувач бездоганно підійде для кабінету або домашнього кінотеатру, не відволікаючи від роботи або перегляду фільму.
За допомогою Panasonic F-VXK70 ти зможеш очистити повітря в приміщенні площею до 52 м2. А гарантія виробника і японська якість кожної деталі та комплектація, дозволять не турбуватися про надійність пристрою.
Очищувач повітря Panasonic - це прилад з досконалою системою очищення і зволоження повітря, який стане бездоганним помічником у твоєму побуті.

Related

Здоров'я 870131568309937234

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item