10 фото, які не може пояснити наука


З появою графічних програм знімки потойбічних створінь та НЛО стали буденною справою. 30 років тому ніякого фотошопу не було, а фотографії були. Ці знімки намагались пояснити кращі фахівці НАСА і їм це не вдалось. Ми зібрали 10 фото, які є досі загадкою.
1. Космонавт

Фотографію зробив Джим Темплтон у 1964 році. Під час фотографування фігури за дитиною в кадрі не було.
2. Мандрівник у часі

Людина в темних окулярах і футболці виглядає так, ніби прийшла з майбутнього. Знімок зробили в 1940 році.
3. Дзвінок

На перший погляд це звичайна фотографія дічат на прогулянці. Але одна з них розмовляє по мобільному телефону. Це знімок з 1939 року.
4. Бабуся

Момент вбивства Джона Кеннеді, 1963 рік. Всі люди біжать в укриття під звуки пострілів, лише одна жінка стоїть і знімає все на камеру. Детективи так і не змогли знайти її, а у справі про вбивство вона записана як "Леді Бабуся".
5. Полювання на орбіті

В 1960 році виявили об'єкт на орбіті Землі та вчені досі не можуть зрозуміти, що ж це таке насправді. Аналогічні об'єкти з'являлися ще кілька разів протягом 10 років.
6. Йеті

Група друзів сфотографувалась під час походу по лісах Йосеміті. При роздрукуванні на фото побачили фігуру людини. Туристи стверджували, що в живу такого не було.
7. Вбивство в Амитвилле

У 1976 році поліцейські розслідували низку вбивств, що сталися в Амитвилле. При зйомці на місці злочину, співробітники не бачили нічого підозрілого. Через кілька років на одному з фото помітили постать маленького хлопчика з білими очима, що стояв в отворі дверей.
8. Безіменна тварина

Під час громадянської війни в Америці у 1864 році група солдатів стверджувала, що на них напала ця дивна істота.
9. Дух будинку

Багато людей розглядають цей знімок як хорошу містифікацію, але аналіз фотографії не показав штучних змін. Зі стелі звисає фігура людини.
10. Привид каньйону

Джо Сандей став на краю обриву в Гранд-Каньйоні — хлопцеві здавалося, що вийде хороший знімок. Особливо вдало вийшов на фото переслідувач Джо, сховавшись за деревами.

Related

Цікаво 8017250196393281509

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item