Підозрюваного у викраденні бійця батальйону Донбас заарештували на два місяці

Судове засідання проходило у закритому режимі
Суд Маріуполя заарештував на 60 діб затриманого у Києві чоловіка, підозрюваного у викраденні в 2014 році бійця батальйону Донбас та ще кількох кримінальних правопорушеннях.
Як повідомили у Національній поліції, підозрюваного взято під варту до 22 січня 2018 року включно без права внесення застави.
За версією слідчих, чоловік у 2014 році утримував протягом 90 днів в полоні бійця батальйону Донбас Олександра Калашника, який на той час займався кадровими питаннями.
Ім’я підозрюваного у поліції не уточнили. Згідно з наявною інформацією, це інший боєць батальйону Донбас Олександр Новиков, якого напередодні затримали у Києві. 
Судове засідання проходило у закритому режимі.
Полонений Олександр Калашник розповів, що його тримали зв’язаним, годували раз на три дні, не дозволяли вставати зі стільця та готували до страти. За його інформацією, викрадення здійснила особиста охорона майбутнього народного депутата Семена Семенченка. 
12 грудня 2014 чоловіка було звільнено силами Донецької обласної міліції. На місці злочину були зафіксовані ті особи, які брали участь у викраденні.
МВС України також оприлюднило відео свідчень полоненого про тортури.


Нагадаємо, що 24 листопада у Києві співробітники поліції затримали бійця батальйону Донбас Олександра Новикова за підозрою у викраденні і тортурах людей.
26 листопада активісти  Руху Визволення заявили про викрадення у Києві командира батальйону Донбас Анатолія Виногродського з позивним Гал.

Related

Гаряча новина 75562686007425477

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item