Трамп і Путін обговорили телефоном Україну

Трамп зателефонував Путіну

Президенти обговорили також Сирію, Іран і КНДР.

Президент США Дональд Трамп у вівторок, 21 листопада, переговорив із колегою з Росії Володимиром Путіним телефоном. Розмова тривала близько години, сторони обговорили ситуацію в Україні, а також у Сирії, Афганістані, Ірані і КНДР, повідомили в Білому домі, передає Reuters.
Під час розмови Путін "висловився на користь" налагодження спільної зі США роботи в антитерористичному напрямі і підкреслив важливість координації зусиль між спецслужбами обох країн. Ця теза була підтримана президентом США.
Телефонна розмова з Трампом відбулася наступного дня після візиту до Росії президента Сирії Башара Асада. На зустрічі зі своїм сирійським колегою Путін повідомив про свою майбутню розмову з Трампом.
У свою чергу американський сенатор Джон Маккейн у своєму Твіттері розкритикував президента США Дональда Трампа за телефонну розмову з російським лідером Володимиром Путіним.
"Це ще раз показує, як Трамп помилково вважає, що США і Росія поділяють спільні інтереси, і це ще один доказ того, що нам відчайдушно потрібна стратегія щодо Сирії", - написав він.
Як повідомлялось, Дональд Трамп і Володимир Путін привітали один одного рукостисканням на саміті АТЕС.
Раніше в Білому домі заявили, що окремої зустрічі Трампа і Путіна у В'єтнамі не буде, пояснивши це відмінностями в робочих графіках президентів.

Related

Події у світі 6386066662891568831

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item