Генпрокуратура підготувала підозру голові ФДМ

Генпрокуратура підготувала повідомлення про підозру

Правоохоронці перевіряють причетність чиновника до незаконної приватизації.

Генеральна прокуратура підготувала повідомлення про підозру виконуючому обов'язки голови Фонду державного майна Віталію Трубарову. Про це у себе в Facebook повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

"ГПУ розслідує провадження про незаконну приватизацію в січні 2013 року частини будівлі МінАПК. Історія типова для того часу відвертого дерибану. Міністр і його протеже вирішили створити пивний ресторан прямо в приміщенні міністерства на Хрещатику. Звичайно - задарма. Отже, вони діють через схему оренди з правом приватизації за умови поліпшення приміщення", - написав Луценко.
За його словами, виконання ремонтних робіт було тільки на папері, які були потрібні для підписання незаконної угоди про купівлю-продаж державного приміщення приватним товариством з обмеженою відповідальністю.
22 листопада, за його словами, був допитаний тодішній керівник столичного відділення ФДМ Трубаров, який зараз є керівником Фонду держмайна.

"Саме він не провів передбачених заходів контролю і підписав незаконний договір.
Ще вчора він мав бути затриманий. Але закон передбачає передачу такої справи і готової підозри в НАБУ. Що і зроблено. Оперативності і удачі колегам", - заявив Луценко.
Нагадаємо, уряд 6 вересня призначив виконуючим обов'язки глави Фонду держмайна України Віталія Трубарова.

Related

Політика 5050517624380650825

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item