Нападники у поліцейській формі зв'язали жінку


У Запоріжжі затримали злочинну групу із 5 осіб, які скоїли ряд розбійних нападів у Запорізькій і Дніпропетровській області. Затримали їх після чергового злочину. Вночі вони проникли до будинку, зв'язали господарку та катували її електрошокером. Викрали у неї гроші та прикраси.
Про це повідомив начальник ГУНП Запорізької області Олег Золотоноша.
"В результаті оперативно-розшукових заходів співробітниками Управління карного розшуку Запорізької області, спільно з працівниками ГУНП Дніпропетровської області, із залученням роти поліції спецпризначення і "КОРДа", слідчих під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області, ліквідували організовану злочинну групу у складі 5 осіб", - повідомляє Золотоноша.
Зловмисники стежили за своїми жертвами, вивчали їх спосіб життя, розпорядок дня, складали план місцевості.
Їх затримали після скоєння чергового злочину. О 4.30 вони проникли в помешкання 31-річної жінки, зв'язали її кабельними стяжками, погрожували електрошокером та зброєю. Украли у неї гроші та ювелірні вироби.
У правопорушників вилучили зброю, форму, димові шашки, номерні знаки, цінні речі потерпілих.
Відкрили кримінальне провадження за статею "розбій".
У Києві напали на волонтерку Наталю Воронкову. Її авто на заправці перегородила дорогу машина зі значком "таксі". Украли її особисті речі. Жінка говорить, що перед цим їй часто дзвонили з погрозами.

Related

Гаряча новина 2256664163599452648

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item