Тука назвав винних в ганебному становищі ЗСУ на початку війни із РФ


У ганебному становищі ЗСУ, в якому вони в 2014 році вступили у війну із російським агресором, винні колишні керівники Міноборони.
Про це в ефірі одного із українських телеканалів заявив Георгій Тука.
"На жаль, військовим шляхом Україна поки що не здатна дати належну відсіч ворогу. Це не значить, що цього ніколи не буде, до цього треба прагнути і ставати сильнішими. Адже варто згадати, що ми отримали в спадок від попередніх очільників оборони, і, підкреслюю, без винятку жодного персонажу, і навіть тих, хто намагається сьогодні балотуватися на посаду президента України", – говорить Георгій Тука.
Політик запевняє, що в тому ганебному стані, в якому ЗСУ перебували перед війною, винні всі один за одним керівники Міноборони. "Коли 51-ша бригада з Волині вирушала на Схід, то місцеві волонтери відновили 963 акумулятори. Люди провели такий об'єм роботи, щоб допомогти врятувати свою країну. Натомість усіх ганебних міністрів оборони потрібно щонайменше позбавити права обіймати високі посади", – говорить Тука.
Юрій Гримчак пояснив, що означатиме зміна "керівництва" у бойовиків. Якщо Ігор Плотницький виїде в Росію, а його "місце" займе інший - це свідчитиме про готовність віддати Україні Луганськ, - пояснив політик.

Related

Події в Україні 363228669556092500

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item