Під Києвом Daewoo влетів у людей, які штовхали автівку

У Києві Daewoo втис людей в авто: четверо постраждалих

Чотирьох осіб забрала швидка.

 
На Брест-Литовському шосе, на виїзді з Києва, Daewoo влетів у людей, які штовхали автівку. Швидка допомога забрала чотирьох постраждалих, повідомляє Київ Оперативний.
 
"Брест-Литовське шосе, виїзд з Києва, близько 2 км до КП: люди їхали в автомобілі Audi. Раптом у них в авто закінчується паливо. Водій з'їжджає праворуч і зупиняється. Люди виходять з авто і починають штовхати машину до найближчої АЗС. Через 30 м від них зупиняється водій ВАЗ, який пропонує допомогу (хотів взяти авто на буксир). У цей момент у них на повній швидкості влітає Daewoo, притискаючи тим самим штовхачів авто до задньої частини автомобіля Audi", - йдеться в повідомленні.
 
 
Унаслідок аварії в терміновому порядку госпіталізували чотирьох осіб. Після ДТП водій Daewoo пройшов тест на стан сп'яніння, який показав 0,00. На місці працюють патрульні поліцейські і лікарі.
 
Як повідомлялось, уночі проти 10 листопада в Києві на вул. В'ячеслава Чорновола сталася масштабна ДТП за участю таксі Uber. Унаслідок аварії постраждали дві особи, п'ять автомобілів виявилися пошкодженими.
 

Related

Гаряча новина 7406265626781598508

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item