Шестирічний хлопчик заробив за рік $11 мільйонів на Youtube

Райан заробляє мільйони на Youtube
Хлопчик Райан увійшов в ТОП-10 найбільш високооплачуваних зірок YouTube, заробляючи близько мільйона доларів на місяць.
Зокрема, з 1 червня 2016 року до 1 червня 2017 року його заробіток склав $11, пише The Next Web.
"Раніше Райан дивився багато каналів з оглядами іграшок, наприклад він любив EvanTubeHD і Hulyan Maya, тому що вони робили багато відео про Паровозика Томаса, а Райан був в захваті від Томаса. Одного разу він запитав мене - чому мене немає на YouTube, як інших дітей? І ми вирішили, що дійсно можемо зробити це. Тоді ми взяли його в магазин, щоб він отримав свою першу іграшку на огляд - мені здається, що це був набір Lego. Так починався цей канал", - розповідає мати Райана.
Зараз на каналі Ryan ToysReview більше 10 мільйонів підписників, а, наприклад, ролик, який Райан опублікував 12 грудня, вже подивилися близько півтора мільйонів разів. Ролик, де хлопчик розкриває величезну коробку з сотнею іграшок із серії Тачки, подивилися близько 800 мільйонів чоловік.
Журналісти відзначають, що Райан "отримав роботу мрії для кожного маленького малюка: відкривати іграшки і грати з ними, день за днем". На думку експертів, цей канал нешкідливий як для батьків, так і дітей. На ньому немає "поганих слів" і немає моралей.
Мама хлопчика Лоан, колишня вчителька фізики, пішла з роботи і стала бухгалтером сина. Разом з батьком хлопчика вони відкрили трастовий фонд на ім'я Райана і його сестер, близнюків Емми і Кейт. Батьки кажуть, що планують знімати відео, поки хлопчикові не набридне це заняття.
Додамо, лідером рейтингу відеоблогерів в цьому році став геймер з ніком DanTDM. Він спеціалізується на грі Minecraft і отримав зі свого каналу $16,5 млн. Райан з 11 мільйонами посідає 8 місце в рейтингу ТОП-10.

Related

Цікаво 4626939633698199867

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item