Британська розвідка доводить, що російські військові збили боїнг МН17


Комітет британського парламенту з розвідки і безпеки представив щорічний звіт, у якому стверджується вина російських військових у збитті Малазійського боїнгу МН17.
Про це інформує донецький журналіст Олексій Мацука на своїй сторінці в Facebook.
"Представлені різні теми і робиться дуже важливе твердження: російські військові несуть відповідальність за збитий рейс MH17 Малазійських Авіаліній. На сторінці 52 звіту, де описані російські заходи з дезінформації, джерело з Секретної розвідувальної служби пояснює, що "ми без будь-яких розумних сумнівів знаємо, що ракетну установку поставили, а після збиття MH17 - евакуювали російські військові". Західні уряди, як їх очолювана голландцями Спільна слідча група, до сих пір не звинувачували безпосередньо російських військових в постачанні зброї для збиття "Боїнга", - йдеться у повідомленні.
8 грудня Bellingcat і The Insider заявили про ідентифікацію ключового фігуранта справи про збитий над Донбасом "Боїнгу" рейсу MH17 під позивним "Дельфін". Російський генерал-полковник Микола Ткачов, якого назвали ключовим фігурантом справи MH17, хоче подати в суд на журналістів.
Верховна Рада продовжила дію угоди між Україною та Нідерландами про міжнародну місію захисту розслідування катастрофи літака MH17 над Донбасом. Відповідно до пояснювальної записки, закон передбачає продовження дії угоди до 1 серпня 2018 року, "що сприятиме подальшому практичному залученню нідерландської сторони до розслідування причин авіаційної катастрофи рейсу МН17 авіакомпанії "Малазійські авіалінії", яка сталася на території України 17 липня 2014 року".

Related

Події в Україні 5151563901171156352

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item