З яких смартфонів у 2018 році зникне месенджер WhatsApp


З наступного року програма обміну повідомленнями та медіа зникне зі смартфонів.

Під ударом: ґаджети з операційною системою Windows 8.0 і старше. Також програма не працюватиме на BlackBerry OS або BlackBerry 10.
Месенджер WhatsApp вирішив відмовитися від підтримки деяких операційних систем в 2018 році, повідомляє Сегодня.
При цьому в команді месенджера попередили, що відмовлятимуться від підтримки програми поступово, але врешті-решт більшість його функцій у власників окремих смартфонів просто зникнуть.
Крім того, у компанії-розробника попередили про припинення підтримки месенджера в Nokia S40, а до 2020 року — у смартфонах, що працюють на базі Android 2.3.7 і старше.
У користувачів месенджера WhatsApp з'явилася можливість ділитися даними про своє місцезнаходження в режимі реального часу. Для того щоб повідомити друзям про своє переміщення, необхідно відкрити чат з контактом або групою, натиснути "Додати", знайти в меню пункт "Місце/Розташування" і вибрати опцію "Ділитися геоданими". Перестати ділитися геоданими можна в будь-який момент або, при бажанні, встановити термін відстеження вручну. У WhatsApp обіцяють, що нова функція з'явиться в додатках для iOS і Android в найближчі тижні.

Related

Технології 3687670067300880382

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item