Поліція затримала 20 озброєних осіб у Вінницькій області

Спецназ затримав підозрюваних у рейдерстві

Невідомі увірвалися на територію підприємства в смт Сутиски.

 
У Вінницькій області в середу поліція затримала 20 озброєних осіб, які підозрюються у рейдерському захопленні підприємства. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції.
 
Правоохоронці стверджують, що невідомі озброєні люди увірвалися на територію підприємства в смт Сутиски і перешкоджали його діяльності. Для їх затримання довелося залучати спецназ.





 
"Поліція затримала 20 озброєних чоловіків при спробі рейдерського захоплення підприємства в смт Сутиски Тивревского району. Зброю у правопорушників вилучено. Встановлюються особи затриманих", - йдеться в повідомленні.
 
За цим фактом порушили кримінальну справу за статтею про протидію законній господарській діяльності (ч. 2 ст. 206 КК України). За таке правопорушення передбачено позбавлення волі до п'яти років.

Як повідомлялось, у листопаді в Полтавській області правоохоронці затримали понад 40 рейдерів. Вони атакували агропідприємство, намагаючись заволодіти його активами.
 
Раніше в Кабміні назвали кількість землі, захопленої рейдерами. Нацполіція розслідує 44 кримінальні справи за такою категорією.

Related

Події в Україні 7849836210539288222

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item