2-річна дівчинка проковтнула аккумулятор


2-річна дівчинка проковтнула літієву батарейку від іграшки. Інцидент стався в місті Стретфорд, що у Великобританії. 
Дитину врятували. Її мати після таких тяжких випробувань попереджає інших батьків про небезпеку новорічних подарунків для дітей. Часто в іграшках використовують дрібні акумулятори. Їх можуть дістати навіть ті діти, які не навчились ходити, - варто лише відкрити спеціальну кришку.
Джейн Кілворт, 2 роки, привезли до лікарні у дитяче відділення. Лікар пояснив, що дістати батарейку буде легко. Він використав трубку, яку спустив у горло і захопив дрібну річ. Дитині пощастило, що батарейка була у шлунку. Якби застрягла у стравоході, - дівчинка померла б через декілька годин від сильного опіку. Так, літій змішався із шлунковим соком. Стінки шлунку Джейн зазнали невеликих пошкоджень. Лікування займе 6 тижнів.
"Хірург робив операцію Джейн годину. Ми чекали під кабінетом. Ти маєш бути сильною і показувати, що не налякана. А в цей час всередині тебе нервовий злам", - говорить мати.
Публікували зворушливу фотосесію поліцейського і дівчинки, яку він врятував, - вони влаштували чарівне чаювання в парку.
Рік назад дитина проковтнула монету, яка застрягла в горлі. Дівчинка задихалась і втратила свідомість. Поліцейський зміг очистити дихальні шляхи дитини. Порятунок був знятий на натільну камеру правоохоронця. Чоловік зізнався пізніше, щоперший вдих дівчинки був найгарнішим звуком, який він коли-небудь чув у житті.

Related

Суспільство 5715792250379624770

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item