Пішли з дому й не повернулися - розшукують жінку з 2-річною донькою


У Харкові розшукують 27-річну Анну Тельнову. Вона разом із 2-річною донькою Марією пішла на прогулянку і не повернулася.
"23 грудня близько 09.00 жінка пішла гуляти з дитиною і не повернулася. З повідомленням про подію в Київський відділ поліції звернувся чоловік зниклої жінки. За його словами, дружина пішла на прогулянку з дочкою в районі в'їзду Пушкінського і додому не повернулася. Телефон жінка залишила вдома", - повідомляє поліція Харкова.
Жінці на вигляд 27 років. Одягнута у сіру куртку довжиною до колін. Має русе волосся довжиною до плечей. Донька одягнута у рожевий комбінезон із квітками та сірі чоботи. дитина була у синій колясці марки Chicco.
"23.12.17 близько 10:30-11 ранку Аня з Марічкою вийшли на прогулянку на Пушкінському в'їзді з коляскою, без телефону. Після цього на зв'язок Аня не виходила. Якщо хтось бачив їх або володієте будь-якою інформацією, будь ласка, терміново повідомте за телефоном 0935031088", - написав у Facebook чоловік Анни.
В Атлантичному океані з борту судна Maria G безслідно зник український моряк Олег Коваль. Його шукають п'ятий день. Дружині про зникнення повідомили через добу.

Related

Суспільство 8845633545257699718

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item