6-місячний хлопчик згорів у дитячому візку


У дитячій обласній лікарні Ужгорода Закарпатської області від опіків помер 6-місячний малюк.
До медзакладу із села Ботфалви Ужгородського району дитину привезли у критичному стані. Від отриманих опіків вона померла у лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області.
"Дитина мала опіки 4 ступеню. Зі слів 19-річної матері, малюк спав у візочку. Туди вночі випадково впала запалена свічка. Зайнялася ковдра, вогонь перекинувся на дитину. Батьки запізно помітили охоплений вогнем візочок, загасили його, але дитина вже отримала важкі опіки",- розповіли правоохоронці.
За фактом злісного невиконання батьками обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки, відкрито кримінальне провадження. Батькам загрожує до 5 років в'язниці. Триває перевірка. Проводиться досудове розслідування.
У селі Чорнолізці Тисменицького району на Івано-Франківщині від опіків, несумісних із життям, померла 11-місячна дівчинка. Мати з іграшками висипала у дитяче ліжечко коробку сірників. Сама пішла на кухню приготувати їжу. Дівчинка відкрила пачку й запалила сірника. Коли жінка повернулася до кімнати, ліжко доньки горіло. На Юлії зайнявся одяг.

Related

Гаряча новина 139008362592995806

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item