Точно в ціль з 70 км: випробували українську смертоносну ракету "Вільха"

Сьогодні на військовому полігоні в Одеській області пройшли фінальні випробування нових високоточних ракет "Вільха".
Випробування нової української ракетної техніки відбулось успішно, каже секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.
Під час випробувань уточнювалися балістичні характеристики, перевірялася високоточна система наведення, ефективність нового твердого ракетного палива та надійність враження цілі бойовою частиною ракети.







Цими випробуваннями завершився цілий етап в роботі українських розробників і виробників ракетної техніки. Далі ракети мають пройти державні випробування та бути прийняті на озброєння.
"Також, що дуже важливо, ми перевірили якість нових ракетних корпусів з надміцних сплавів, виготовлених на унікальному технологічному обладнанні, монтаж якого завершився минулого місяця в Державній акціонерній холдинговій компанії "Артем", – сказав Турчинов.
Радник президента Юрій Бірюков у себе на сторінці у Facebook уточнив, що ракета влучила в центр мішені пролетівши 70 км.
Відбулись успішні військові випробування дефіцитних боєприпасів, вироблених на українських підприємствах. Випробували найдефіцитнішу групу боєприпасів: снаряди калібру 152 мм, гранати (ВОГ) для АГС і 60-міліметрові міни для нових українських мінометів, які вже поставлені на озброєння ЗСУ. Після проведення найближчим часом державних випробувань та прийняття на озброєння цих боєприпасів розпочнеться їх серійне виробництво.

Related

Суспільство 554290202619746174

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item