У Харківській області мисливець випадково підстрелив двох хлопців

Чоловік ледь не позбавив життя двох хлопців
Ввечері у понеділок, 18 грудня, у Чугуївському районі Харківської області мешканець Харкова з необережності вистрілив у двох хлопців 17 та 19 років.
Як повідомили в обласній поліції, 43-річний харків’янин ввечері у полі вирішив налаштувати власну мисливську зброю та здійснив кілька пострілів у бік бетонних плит. У цей час двоє місцевих хлопців поблизу збирали металобрухт.
У результаті випадкові свідки отримали численні вогнепальні поранення нижніх кінцівок та плечового суглоба. Їх одразу госпіталізували до реанімації місцевої лікарні. Наразі їх переведено до медичної установи Харкова. Стан здоров’я 17-річного хлопця стабільний тяжкий, а інший знаходиться у тяжкому стані.


За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.
Нагадаємо, 4 листопада у Первомайському районі Миколаївської області чоловік, який повертався з полювання, випадково двічі вистрілив із мисливської рушниці у 9-річну дівчинку.

Related

Гаряча новина 2722563942144113721

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item