Поліція подала документи в Інтерпол для розшуку Димінського

Поліція подала документи на Димінського в Інтерпол
Національна поліція України подала документи до генерального секретаріату Інтерполу для розшуку бізнесмена, президента ФК Карпати Петра Димінського, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП.
Про це у коментарі Українські правді розповів речник Нацполіції Ярослав Тракало.
"За правилами, Інтерпол вивчить надані українською стороною документи найближчим часом на предмет зокрема політичної, расової чи релігійної дискримінації", - зазначив він.
Він також додав, що у разі позитивного рішення після встановлення місця перебування розшукуваного буде задіяно механізм екстрадиції.
Далі цим займатиметься українська Генпрокуратура.
Нагадаємо, 18 серпня в районі села Ямельня на автодорозі Львів-Краковець Mercedes Петра Димінського врізався в Opel під керуванням 31-річної жінки, яка здійснювала поворот за правилами дорожнього руху. Внаслідок зіткнення жінка загинула на місці.
При цьому, незважаючи на свідчення очевидців, відповідальність за аварію відразу взяв на себе охоронець президента ФК Карпати.
Щоб встановити, хто насправді керував машиною, була проведена ДНК-експертиза, яка встановила, що за кермом був не охоронець Димінського.
11 грудня Димінського внесли в розшукову базу МВС.

Related

Гаряча новина 4049554396557499459

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item