У США пояснили, чому відмовилися від угоди з Росією

У США пояснили, чому відмовилися від угоди з Росією

Нинішня адміністрація США має скептичне ставлення до ініціатив з російського боку про укладання будь-яких нових угод, оскільки з боку Москви є "ціла історія" систематичних порушень взятих на себе раніше зобов'язань.
Так прокоментували в Держдепі інформацію про те, що Білий дім відкинув пропозицію РФ щодо угоди про взаємне невтручання у внутрішні справи країн.
"Смішно, коли дехто представляє це так, що ми відкинули угоду з Росією, і це відбулося в поганому світлі. Дозвольте нагадати вам, що Росія не є чесним гравцем, коли йдеться про угоди", - заявила представниця Держдепартаменту США Хезер Науерт.
Вона навела кілька прикладів на підтвердження. Зокрема, договір про скорочення ракет середньої та малої дальності, Мінські домовленості, Договір про контроль над звичайними озброєннями.
У випадку з "Мінськом", Науерт зазначила, що РФ продовжує підтримувати насильство на Донбасі, нагадавши також про збитий літак Малазійських авіаліній МН-17. Вона також звернула увагу, що Росія досі заперечує своє втручання у президентські вибори в США.
"Тож, Росія має цілу історію (невиконання угод – ред.)", - підкреслила Науерт.
Вона зауважила, що в Вашингтоні залишаються дуже "скептичними", коли Росія пропонує будь-які угоди зі Сполученими Штатами.
Раніше США відмовилися підписувати з Росією угоду про невтручання у внутрішні справи одне-одного.

Related

Події у світі 5544216203454308922

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item