Пушилін пообіцяв відірвати ОРДЛО від України


Голова терористичної "Народної ради" незаконного бандформування ДНР Денис Пушилін очолив організацію "Російський центр".
Про це повідомила його прес-секретар Вікторія Талакіна, інформує ДАН.
"Денис Пушилін очолив "Русский центр", основна мета якого - глибока інтеграція Донбасу з Росією", - сказала вона.
На сторінці Пушилін Денис Володимирович у соцмережі сказано, що сьогодні організацію презентували в раді федерацій федеральних зборів РФ в Москві.
"Саме "Русский цент"р бере на себе укладання угод, обмін досвідом, вивчення і взяття на озброєння нормативно-правових баз соціально значущих сфер життя, створення і зміцнення тісних взаємозв'язків між громадськими та професійними співтовариствами ДНР і РФ. Уже сьогодні у нас є і розуміння подальшої роботи Російського центру, і план заходів на 1-й квартал 2018 року ", - йдеться в повідомленні.
Пушилін підкреслив, що тепер з'явилися можливості "реалізувати найбажаніше гасло 2014 року - вибудувати тісні зв'язки і співробітництво Донбасу і Росії".
Раніше повідомлялось, що Росія має три моделі розвитку подій на Донбасі, серед яких - розширення окупованих територій. Про це сказав голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Related

Події в Україні 8569642614636291408

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item