Трамп вперше прокоментував ситуацію з зізнанням Флінна щодо переговорів з РФ

Дональд Трамп заявив, що радий зізнанню Флінна
Президент США Дональд Трамп вперше прокоментував ситуацію з його колишнім радником Майклом Флінном, який зізнався в суді, що давав ФБР неправдиві свідчення про переговорів з Росією.
Відповідне відео опублікували  в своєму Twitter.


"Вас турбує те, що Майк Флінн міг розповісти спеціальному прокурору?", - запитали у Трампа журналісти. Він відповів: "Ні. Те, що було сказано, свідчить про те, що не було жодної змови, абсолютно жодної. Взагалі, ми щасливі, і, чесно кажучи, вчора був один з великих днів".
Його також запитали, чи продовжить він довіряти Флінну. Трамп відповів: "Подивимося".
Нагадаємо, Флінн визнав себе винним у неправдивих свідченнях під час допиту ФБР щодо його бесід з послом Росії в США Сергієм Кисляком. 1 грудня спеціальний прокурор Роберт Мюллер висунув Флінну офіційні обвинувачення.
Крім того, за даними ABS News, екс-радник Трампа з національної безпеки Майкл Флінн готовий до повної співпраці зі слідством і пообіцяв свідчити проти Трампа та його родичів.
У Білому домі вважають, що зізнання екс-радника президента США Дональда Трампа Майкла Флінна в дачі неправдивих свідчень у справі про втручання Росії у вибори 2016 стосуються лише його самого.

Related

Події у світі 7242752329388166858

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item