Клімкін та Лавров зустрінуться у Відні

Клімкін проведе зустріч з Лавровим

Сторони обговорять питання політичних в'язнів.

 
Голова МЗС України Павло Клімкін зустрінеться з російським колегою Сергієм Лавровим у Відні в четвер, 7 грудня, щоб обговорити питання політв'язнів. Про це повідомив український міністр у своєму блозі.
 
"Сьогодні намагатимуся зустрітися з Лавровим, поговорити про наших ув'язнених, наших політичних в'язнів, оскільки дуже важливий емоційний, не скільки політичний, момент", - сказав Клімкін.
 
Він також розповів про свою зустріч із державним секретарем США Рексом Тіллерсоном.
 
"Щойно прибіг із зустрічі з держсекретарем Сполучених Штатів Рексом Тіллерсоном. Класна зустріч, класна за атмосферою! Багато питань обговорили: що ми робимо разом з ним і Куртом Волкером щодо просування місії, що робити далі, як далі будувати тиск на Росію, зокрема, і в контексті реалізації нових американських санкцій. Багато різних ідей - працюємо далі. Ну, і, звичайно, говорили про необхідність продовження реформ, про підтримку цих реформ з боку США. І про те, що потрібно далі просуватися у справі створення ефективної та незалежної антикорупційної системи в Україні, оскільки без цього успіх реформ неможливий", - сказав міністр.
 
Нагадаємо, Клімкін у ході засідання ради міністрів ОБСЄ провів зустріч із спецпредставником Державного департаменту США по Україні Куртом Волкером.

Related

Політика 1445953098145526849

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item