Комітет розвідки США виявив "багато зв’язків" людей Трампа з Росією

Дональд Трамп
Комітет з питань розвідки Палати представників США, який розслідує ймовірне втручання Росії у вибори в США, виявив "багато зв’язків" між кампанією чинного президента Дональда Трампа та представниками з РФ.
Про це заявив член комітету Джим Гімс в інтерв'ю NBC.
"Ви знаєте, ми побачили багато зв’язків. Ми бачили бажання "накопати" бруду, прагнення працювати з росіянами, бажання контактувати з росіянами", - розповів він.
За його словами, слідство намагається встановити, чи існувала при цьому формальна співпраця.
Гімс також зазначив, що важливо детально дослідити зустрічі між сином президента Дональдом Трампом-молодшим та російським юристом Наталією Весельницькою.
Він додав, що комітет цікавить, яким був подальший розвиток подій.
Нагадаємо, що 1 грудня спеціальний прокурор Роберт Мюллер пред'явив екс-раднику Трампа Майку Флінну офіційні обвинувачення. Він визнав себе винним в неправдивих свідченнях під час допиту ФБР щодо його бесід з послом Росії в США Сергієм Кисляком. 
Розслідуванням можливих зв'язків виборчого штабу Трампа з представниками Росії, а також ймовірного втручання РФ у вибори займаються спеціальний комітет Конгресу США, Федеральне бюро розслідувань, а також спецпрокурор щодо Росії Роберт Мюллер. 
Американські спецслужби впевнені, що російська влада стоїть за хакерськими атаками на сайти Демократичної партії і передвиборчої команди кандидата від цієї партії Гілларі Клінтон з метою вплинути на результат виборів президента у 2016 році.  

Related

Події у світі 8832325896585016852

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item