В Авакова дали пораду шпигуну Кремля


Затриманий за підозрою у шпигунстві перекладач прем'єр-міністра Станіслав Єжов повинен покаятися і співпрацювати зі слідством.
Про це сказав член колегії МВС України Антон Геращенко.
"Дуже рекомендую Єжову щиросердно покаятися і допомагати слідству встановлювати обставини його зради. Це важливий крок. Радий, що контррозвідка змогла виявити в оточенні прем'єра таку людину", - сказав Геращенко.
За його словами, Єжова завербували російські спецслужби під час роботи у посольстві України у Вашинґтоні кілька років тому.
"Прем'єр-міністр Володимир Гройсман був поінформований керівництвом контррозвідки та Служби безпеки про те, що в його оточенні є людина, яка гонить інформацію на Росію. Цю людину спеціально дезінформовували і перехоплювали його повідомлення до РФ. Усі перемовини прем'єр-міністра, у яких брав участь Єжов, він оформлював у вигляді відповідних записок і передавав Російській Федерації", - зазначив політик.
20 грудня Служба безпеки затримала на робочому місці чиновника секретаріату Кабміну - перекладача Станіслава Єжова. Його завербували російські спецслужби під час тривалого закордонного відрядження. Збирав за допомогою спеціального обладнання інформацію про діяльность урядових структур. Отримані дані передавав російським кураторам через електронні канали зв'язку.
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман за кілька місяців до затримання знав про незаконну діяльність Єжова.

Related

Події в Україні 7346791730186305002

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item