Підполковник СБУ працював на спецслужби Росії


Служба безпеки України викрила у протиправній діяльність підполковника СБУ, який працював на спецслужби Російської Федерації. 
Про це заявив заступник начальника головного слідчого управління Віталій Маяков.
"Встановили, що підполковник передавав службову інформацію представникам країни-агресора. Він також надавав спецслужбам РФ допомогу у проведенні розвідувально-підривної діяльності на шкоду національній безпеці України", - кажуть у прес-центрі СБУ.
За словами Маякова, досудове розслідування триває.
"Саме в ці хвилини проводиться документування протиправної діяльності ще одного громадянина України, який діяв на шкоду національним інтересам на користь російських спецслужб. На жаль, ним виявився наш співробітник у званні підполковника", – повідомив він.
Під час обшуків за місцями постійного та тимчасового проживання зловмисника співробітники СБ України виявили ноутбуки і планшети з доказами листування та передачі інформації російським спецслужбам. Також вилучили пістолет "ТТ", 2 гранати Ф-1 та понад 700 набоїв різного калібру.
20 грудня ввечері служба безпеки України затримала заступника керівника протоколу прем'єр-міністра України Станіслава Єжова. Він нібито шпигував на користь РФ. Йому одразу оголосили підозру у вчиненні злочину і відвезли в слідчий ізолятор.

Related

Гаряча новина 5785150980618617355

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item