Генпрокуратура повернула САП підозру нардепу Довгому


Генеральна прокуратура очікує від Спеціалізованої антикорупційної прокуратури доопрацьований текст підозри народному депутату Олесю Довгому.
Про це повідомив речник ГПУ Андрій Лисенко в ефірі "112 Україна".
"Про закриття справи мова не йде... Є суттєві зауваження до підготовленої підозри народному депутату Олесю Довгому. У листі вказувалося про необхідність усунення низки неточностей і помилок у тексті підозри. Її необхідно доопрацювати", - сказав Лисенко.
Доопрацьований документ Генпрокуратура ще не отримала.
11 липня Верховна Рада зняла недоторканість із народного депутата від групи "Воля народу" Олеся Довгого для проведення слідчих дій. Колишнього секретаря Київради підозрюють у дерибані землі на Жуковому острові в Києві, що завдало збитків на 82 млн грн.
Довгому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 500 до 1 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
У вересні генпрокурор Юрій Луценко особисто підписав повідомлення про підозру Довгому після того, як САП оновила матеріали провадження.

Related

Політика 1117939243985661937

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item