Між активістами та поліцейськими біля СІЗО сталася сутичка

Прихильники Саакашвілі палять багаття в бочках під управлінням СБУ
Під час спроби протестувальників встановити намети біля управління СБУ, в слідчий ізолятор якого привезли затриманого Міхеїла Саакашвілі, сталася сутичка з правоохоронцями, передає УНІАН.
Прихильники Саакашвілі намагалися встановити намети, однак поліція перешкодила їм це зробити, мотивуючи це тим, що мітингувальники таким чином порушують громадський порядок.
Як зазначає агентство, під час бійки якась зі сторін застосувала газовий балончик.
Як повідомляє Страна.ua, раніше активісти, які зібралися, почали палити багаття в бочкахпід управлінням СБУ і намагалися підпалити покришки. У цей момент нацгвардійці кинулися їх гасити. Відбулися легкі зіткнення з тими, хто намагався не дати поліції загасити покришки.
Перед цим, як повідомляє Громадське, під СБУ сталася локальна сутичка - один з активістів перевернув бочку з багаттям.


За даними Страна.ua, під час інциденту одна людина була травмована. Медики надали чоловікові першу допомогу.
За словами потерпілого, бочку "перевернули провокатори", які під'їхали на машині, вони були в бронежилетах.
"Почали перевертати бочку на людей. Потім один з них вдарив мене електрошокером. Чи не струмом, а металевим ліхтарем. Я їх раніше не бачив, якісь провокатори", - цитує видання потерпілого.


Раніше повідомлялося, що слідчі дії у справі Саакашвілі завершилися, прокурори готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу для затриманого у вигляді домашнього арешту з носінням електронного браслета.
Нагадаємо, лідера партії Рух нових сил Міхеїла Саакашвілі затримали в Києві і помістили в СІЗО. У МВС заявили, що протягом 72 годин йому визначать запобіжний захід на час слідства.

Після затримання у будівлі Головного управління СБУ в Києві на Аскольдовому провулку почали збиратися прихильники Саакашвілі.

Related

Гаряча новина 928940911080523302

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item