Політолог розповів про проект Вакарчука


Лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука хочуть зробити кандидатом у президенти. Про це сказав політолог Олександр Кочетков.
"Вакарчук заявив, що не працює з політтехнологами. Але з ними, зокрема із закордонними, працюють люди його команди. Вони бачать у Славкові президента. Зробили рейтинги, вкид в інформаційне середовище, почалося обговорення. Далі з'явилося звернення — особисто не маю амбіцій. Проглядається думка — якщо суспільство попросить, змушений буду очолити країну. Йде високотехнологічний проект.

Не забуваймо, що олігарх Віктор Пінчук кілька років має проект допомоги талановитій молоді, людям мистецтва. І Вакарчук входить до цієї програми. Якщо зараз скаже про президентські амбіції, проти нього відразу почнеться боротьба з боку Порошенка, критика. Не хоче встявати у політичну бійку. А так: я думки маю, але ще не збираюся, тому не треба мене чіпати", - сказав політолог.
"Святослав має громадське сумління, харизму, але політика — це професія, треба вчитися. Навіть у США людина з Голівуду, яка мріє рятувати світ, спочатку керує штатом, показує свою спроможність роботи з великими людськими колективами", - зауважив експерт.
"Країні потрібен президент із чітким планом реформування всієї системи влади. Те, що запропонував Вакарчук — нагальні, але тактичні рішення. Від нього не почули про місце України у сучасному світі, який стрімко змінюється. По-друге — треба пред'явити команду професіоналів, яка зможе реалізувати такий план. По-третє — лідер повинен бути абсолютно незалежний від великого бізнесу", - сказав Кочетков.

Related

Політика 6847635352540269735

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item