Саакашвілі піде на будь-які провокації, йому нема чого втрачати – Шеварнадзе

Екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі важко буде дістати із кола його соратників. Зараз він у безнадійному стані, йому нема чого втр...


Екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі важко буде дістати із кола його соратників. Зараз він у безнадійному стані, йому нема чого втрачати.
Таку думку в ефірі "112 Україна" висловив представник Нацполіції Георгій Шеварнадзе.
"Його оточують соратники – його важко звідти дістати, якщо він не вийде за власним бажанням. А він зараз у безнадійному стані, йому втрачати нема чого. Думаю, він піде на будь-які провокації, може підставити своїх соратників. Я більше про це зараз думаю, - що буде далі", - говорить Шеварнадзе.
Також правоохоронець сказав, що якби Саакашвілі не був винним, то він би поїхав на допит і дав свідчення.
"Щодо автомобіля- чому, якщо він вважає себе невинним, не поїхав на допит і дав свідчення. Він як утік із Грузії, так і втікає по дахах. Це важко бачити, щоб таке робила людина, яка визнає себе невинною", - припускає співрозмовник.
"Мені соромно, що мій земляк, колишній президент Грузії, на жаль, бігав і стрибав по дахах як гірський козлик, утікаючи", - додає Георгій Шеварнадзе.
Лідера партії "Рух нових сил" намагались доставити до СБУ за підозрою у сприянні учасниками злочинної організації. Цього не вдалось зробити, - мітингувальники розбили вікна в автомобілі, де був Саакашвілі і звільнили його.
Прокуратура відкрила кримінальне провадження. Нацполіції доручили розшукати та затримати політика.

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item