На Банковій оприлюднили лист Саакашвілі до Порошенка - фото

Саакашвілі закликав Порошенка до деескалації
Прес-секретар президента України Святослав Цеголко оприлюднив лист Міхеіла Саакашвілі, відправлений раніше на ім'я Петра Порошенка.
У ньому колишній голова Одеської ОДА закликав главу держави до деескалації ситуації, що склалася в результаті їх політичного протистояння.
Крім того, Саакашвілі визнав за собою деякі помилки, пообіцявши уникати дій, здатних дестабілізувати обстановку в Києві.
"Не дивлячись на останні події, у мене немає ніяких агресивних намірів... Звичайно, я допускав і допускаю багато політичних помилок, але зараз як ніколи впевнений, що треба деескалувати і не допускати дестабілізації ситуації. Готовий у будь-який момент зустрітися з уповноваженим представником і все обговорити", - написав він.
При цьому екс-глава Одеської області висловив впевненість, що Порошенко не вірить в його співпрацю з ФСБ.
У свою чергу Цеголко зазначив, що своїх обіцянок Саакашвілі не дотримав, поклавши на нього відповідальність за спробу штурму Жовтневого палацу.

Нагадаємо, в неділю, 17 грудня, Саакашвілі закликав своїх прихильників організувати координаційний штаб у Жовтневому палаці на вулиці Інститутській. Будівлю було взято під охорону Національною гвардією, однак, незважаючи на це, між правоохоронцями та прихильниками Саакашвілі сталася сутичка.

Related

Гаряча новина 4468631994842712962

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item