Саакашвілі закликав Порошенка піти у відставку

Лідер партії Рух нових сил Михайло Саакашвілі

Політик звернувся до президента України із закликом добровільно скласти повноваження.

Екс-президент Грузії, колишній голова Одеської ОДА, лідер партії Рух нових сил Михайло Саакашвілі опублікував відкритий лист президенту України Петру Порошенку на своїй сторінці в Facebook, в якому закликав його піти у відставку і прокоментував публікацію свого листа президенту.
"Зізнайтеся собі й народу, ви і ваші соратники не здатні і не хочете змінювати Україну на краще. Ваша добровільна відставка - це майже останній шанс подолати політичну кризу, яка інакше буде тільки поглиблюватися. Президент, який добровільно пішов у відставку, схиливши голову перед волею народу, може розраховувати на пом'якшення покарання і помилування", - заявив політик. 
За словами Саакашвілі, він написав відкритого листа, тому що в прес-службі Адміністрації президента опублікували його попередній лист і організували провокацію біля Жовтневого палацу. 
"Саме тому в минулому листі я пропонував вам разом шукати шляхи вирішення конфлікту. Але замість цього ви опублікували мою особисту записку до вас. Я не проти. У ній немає нічого такого, що я хотів би приховати. Але тим самим ви показали, що у вас немає честі. 
Ви не відповіли на цей лист. Однак ваша адміністрація організувала провокацію біля Жовтневого палацу. Визнаю, що попався на цю провокацію... І буду нести політичну відповідальність", - йдеться в тексті листа.
Нагадаємо, раніше прес-секретар президента Святослав Цеголко опублікував на своїй сторінці в Facebook лист Саакашвілі, який той адресував Порошенку.

Related

Політика 5809685368796709570

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item