Поліція організувала пункти допомоги водіям

Пункти допомоги водіям

Через негоду пункти допомоги з'явилися в п'яти областях.

 
Національна поліція у зв'язку зі складними погодними умовами організувала в Київській, Вінницькій, Житомирській, Черкаській та Кіровоградській областях пункти допомоги водіям. Про це повідомляється на офіційному сайті Нацполіції.
 
Як заявив керівник патрульної поліції Олександр Фацевич, зараз найбільш проблемною є Київська область, на автодорогах якої утворилися затори.
 
"Ситуація контролюється. Ми частково пустили рух, нарядами патрульної поліції супроводжуємо і організовуємо колони вантажного транспорту, щоб забезпечити їх безперешкодний проїзд через Київ по маршруту руху вантажного транспорту", - зазначив Фацевич, додавши, що таким же способом проблема проїзду транспорту знімається і на інших напрямках від столиці.
 
 
Він також зазначив, що певні ускладнення в русі можуть виникати в результаті дорожньо-транспортних пригод. Зокрема, протягом минулої доби в державі зафіксовано 1315 ДТП, з них 143 - з постраждалими. У Києві сталося 367 ДТП, з яких із постраждалими - 13.
 
Наразі на території столиці та Київської області працюють близько 60 екіпажів патрульної поліції. Поліцейські забезпечують безпеку на дорогах, супроводжують вантажний транспорт, а також забезпечують безпеку в місцях стоянки вантажівок.
 
"Задіяно кілька підрозділів поліції: поліція Києва, підрозділи управління превентивної діяльності Київської області, управління патрульної поліції в Вінницькій, Житомирській областях, підрозділи груп реагування патрульної поліції. Вони працюють злагоджено і скоординовано", - сказав Фацевич.






У той же час, він зазначив, що поліцейські допомагають учасникам руху, які потрапили в складну ситуацію через погодні умови. Вони розвозили гарячий чай водіям, які перебували на під'їзді до Києва.
 
"Чим можемо - допомагаємо. Наразі ми сформуємо колони з перевізників для того, щоб провести через Київ, не створивши в місті заторів і не допустивши дорожньо-транспортних пригод", - зазначив Фацевич.
 
Він також повідомив, що пункти допомоги працюють на кордоні Житомирської та Київської областей, на в'їздах до Києва, а також у Житомирській і Вінницькій областях. Крім того, у зв'язку з погодними умовами, крім Київської, частково обмежено рух у Вінницькій, Житомирській, Черкаській та Кіровоградській областях. Отже, заступник глави Нацполіції закликав водіїв обмежити, по можливості, пересування власним транспортом.
 
Нагадаємо, через обмеження руху фур на околицях Києва тягнуться багатокілометрові черги з вантажівок.

Related

Події в Україні 2456200558288962689

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item