Український гурт перетворив "Щедрик" на рок-пісню


На фінальному шоу "Х-Фактора" українська рок-група О.Torvald презентувала новорічну пісню "Ракамакафо".
"Ми з хлопцями помітили, що в новорічному ефірі цього року дуже мало святкового настрою, і згадали про пісню, написану 5-6 років тому. У результаті підставили семпл "Щедрика" в драйвову гітарну гармонію, і таким чином повернули людей в атмосферу різдвяного таїнства . Адже "Щедрик" - це велика мелодія всіх часів і народів, написана нашим українським композитором. Для багатьох - це зберігся з дитинства головний символ свята. Як тільки починає грати "Щедрик", відчувається Новий рік, Різдво, запах бенгальських вогнів. Це пісня-ностальгія, і вона повертає слухача мінімум на десятиліття назад, коли ще існували магнітофони, багато людей жили на дешевих зйомних квартирах і пили такий же дешевий алкоголь, але при цьому були щасливі", - поділився Женя Галич, повідомляє "Обозреватель".
За словами фронтмена колективу, назва "Ракамакафо" теж походить із того минулого життя, це слово з пісні "Freestyler" популярної колись групи BomfunkMCs.
Український гурт O.Torvald виступив у фіналі Євробачення-2017 із піснею "Time". Колектив зірвав своїм виступом гучні оплески. На сцені під час виступу гурту стояла велика символічна голова, із якої проміннями лилося світло в зал на приспіві.

Related

Суспільство 3489209087542639371

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item