Зірвали перший етап "русской зимы" - Луценко анонсував нові викриття


Після викриття екс-губернатора Міхеіла Саакашвілі на співпраці з олігархом-втікачем Сергієм Курченком будуть й інші.
Про це під час брифінгу у парламенті заявив генпрокурор Юрій Луценко.
"Хочу висловити подяку працівникам Генеральної прокуратури та Служби безпеки України, які дали змогу не допустити першого етапу запланованого ФСБ плану "русская зима в Киеве". Це лише перший етап з того, що ми знаємо. Не сумніваюся, що прийду у Верховну Раду з інформацією, можливо, і з поданнями до наступних українських діячів, які за гроші Москви намагаються знищити постмайданівську владу та привести до реваншу Януковича та його оточення", - сказав Луценко.
"Ми знаємо наступного, хто буде планувати за кошти Москви у зв'язку з керівництвом ЛНР і ДНР інші дії по підриву конституційного ладу в Україні. Ми це доведемо. Це багатоепізодний план", - пояснив Луценко.
Зранку 5 грудня до квартири колишнього губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі прийшли з обшуком. Йому оголосили підозру у сприянні поваленню державного режиму.
Активісти заблокували машину з Саакашвілі. Після кількох годин - витягли політика і разом із ним пішли під Верховну Раду. Там зі сцени він звинуватив генпрокурора та СБУ в провокації і назвав владу "потворами" і "сволотами".
За інформацією слідства, Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угрупування Януковича. Зокрема, від Сергія Курченка отримав близько півмільйона доларів.

Related

Події в Україні 8054227501416013453

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item